• 038-4772932 Bel ons!
  • info@silox.nl Stuur ons een mail
  • Postbus 17 - 8060 AA Hasselt Adresgegevens
Slide 1
MOS BEHANDELING

Deze woning hebben wij gereinigd en geïmpregneerd samen met een anti-mos behandeling.

MOS

Silox heeft in onderstaand geval niet alleen de gevels gereinigd maar ook het dak ingespoten met een algen en mos dodend middel. Hierdoor zal de levensduur van uw dakpan flink worden verlengt. Mossen en algen tasten nl. de structuur van de dakpan aan waardoor deze poreus wordt en op den duur zal gaan doorlekken of stukgaan door bevriezing.

Die plekken waar mossen al wel 20 jaar op de pan aanwezig waren en misschien bepaalde plekken hebben aangetast, zijn dan duidelijker zichtbaar. Pannen met een rode kleur hebben hier minder hinder van.

Omdat volgens de Nederlandse wetgeving de middelen steeds (milieu) vriendelijker moeten zijn, hebben de middelen steeds meer tijd nodig om hun werk naar behoren te kunnen doen. Het duurt zeker enkele weken om de algen te verwijderen en zelfs meerdere maanden tot soms wel meer dan een half jaar voordat zichtbaar wordt wat het middel doet ten aanzien van mossen en wat het enigszins reinigend effect is ten aanzien van uw dakpan.

U kunt aan de foto`s zien dat het dak niet nieuw is geworden maar wel enorm is opgefrist. Een aanmerkelijke verbetering dus.

ONZE DIENSTEN

IMPREGNEERMIDDEL

Bekijk hier ons infoblad over het impregneermiddel dat wij gebruiken bij de reiniging van uw gevel.

Call Now Button