Copyright © 2010 Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Silox. Reacties Wat hebben klanten over Silox te melden, hoe is het personeel? Kijk hier voor de reacties. Al enkele jaren rijden er mensen uit Ierland, Engeland en Polen door Nederland op zoek........ Waarschuwing Over Silox Silox, opgericht in 1994 door Frans Withaar, is een bedrijf dat zich ..................... Linkpartners Hier vind u de internetadressen van de linkpartners van Silox.
Silox Hasselt voor het  Stralen van uw gevel

Men kan de gevel schoonmaken met bijvoorbeeld: grid, ijs-parels en zand. Dan zijn er ook nog veel verschillende methodes van stralen. Belangrijk bij het stralen is de ervaring. De gevelsteen moet absoluut niet stuk gestraald gaan worden maar zijn structuur behouden.

Wij hebben een voorkeur voor het stralen met zeer fijn zand, zonder de steen te vernielen krijgen wij hem toch heel mooi schoon. Ook de voeg zal mits deze in goede conditie verkeert normaliter niet worden beschadigd.   


Klik op het tabblad “Filmpjes” hier staat een filmpje over stralen van een gele gevelsteen.

Wanneer een gevel niet geïmpregneerd is geweest en dus totaal geen bescherming heeft gehad, zal men moeten overgaan tot een meer drastische manier van gevelreinigen, stralen dus. Wel willen wij met klem adviseren om na het stralen wel uw gevel te laten impregneren.


Kijk eens hoe mooi een gevel kan worden.

Ook een oud geveltje kunnen wij weer een nieuw uiterlijk geven. Zie foto hierboven.


De bewoners van de rechter woning deden jammer genoeg niet mee.

                   Foto rechts

De linker woning is in 2003 door ons gestraald en geïmpregneerd. In 2010 hebben wij de woning gereinigd met heet water en nadien weer voorzien van een nieuwe impregneerlaag.

Op deze manier blijft dit een hele mooie woning.