Copyright © 2010 Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Silox. Reacties Wat hebben klanten over Silox te melden, hoe is het personeel? Kijk hier voor de reacties. Al enkele jaren rijden er mensen uit Ierland, Engeland en Polen door Nederland op zoek........ Waarschuwing Over Silox Silox, opgericht in 1994 door Frans Withaar, is een bedrijf dat zich ..................... Linkpartners Hier vind u de internetadressen van de linkpartners van Silox.
Silox Hasselt voor het  onderhoud  van uw schoorsteen

Eerst de schoorsteen even reinigen, het verschil is dan ook duidelijk te zien.

Door luchtverontreinigingen, vogelpoep en mossen wordt uw schoorsteen behoorlijk vervuild. Meestal is dan de bovenste meter het vuilst omdat het vuile water vanaf de cementdeklaag (bovenop schoorsteen) naar beneden loopt. Wanneer nu voorkomen kan worden dat er bovenop de schoorsteen een enorme vervuiling ontstaat zal het probleem van vervuiling beduidend minder worden.


Silox kan bovenop de schoorsteen een slijtvaste twee-componenten coating aanbrengen die ervoor zal zorgen dat het vuil niet kan aanhechten. Ook een vogelpoepje zal na een regenbui zo van de schoorsteen afspoelen. Nog een voordeel is dat de coating ook een scheur kan overbruggen. Uw schoorsteen is na het aanbrengen van de coating ook waterdicht aan de bovenzijde.   

Zo moet uw schoorsteen dus niet worden.

Voor het aanbrengen van de coating

Na het aanbrengen van de coating